Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vegán penne Carbonara

Ár:
0 Ft

Leírás

Vegán penne Carbonara

Felteszem a vizet forrni a tésztához. Anya úgy tanította, hogy só és egy kevés olaj legyen benne, akkor finom ízes lesz, és kevésbé fog összeragadni. Ha ezt egy olasz szakács most olvassa, biztos elsírja magát, de az én "mammám" az bizony így csinálta, és néha még én is.

Míg a vizem felforr, apróra vágom a pecsenyesonkát, és egy serpenyőben pár perc alatt lepirítom. Majd kiveszem a hűtőből a vegánfölt és fokhagymával, sóval, borssal beízesítem.

Közben már megfőtt a tészta, amit leszűrök és hideg vízben leöblítem. (Ezt is a mamitól tanultam. :) ) Majd ráteszem a pirított sonkát, a fűszeres tejfölt, és jól összekeverem.

Ezután vagy lepirítom előmelegített sütőben 7-10 perc alatt, 220 fokon, vagy egyből ráreszelem a vegán sajtot, és tálalom.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés