Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rólunk írtátok

"Megjött az első szendvics sonkánk! Szenzációs, a pörcökkel együtt! Félő, hogy nem jutok el a fagyasztás folyamatáig, mert (kenyér nélkül  ) napokon belül elfogyasztom."

S. Airam


"Nagyon finom! Karácsonyra beszereztem egyet, két hétig lubickoltam az ízében.   Szekelykáposzta, ssult sonka, rakott zöldség. Minden nagyon finom tőle. Nem mertem fagyasztani, hogy tűri a fagyasztást?  "

K. Zita


"Tavaly előtt fedeztem fel a sonkátokat. Nagy szervezésembe került, hogy Egerbe eljusson. Húsvétra vettem. A maradékot betettem a fagyóba. Sok étel alapja volt. De a legnagyobb sikere a ha sonkástésztaként került az asztalra"

B. Tímea


"Többször is étkeztem a 827 étteremben, és már sokszor fogyasztottam a saját fejlesztésű ételeiket, termékeiket. Több vegán és vegetáriánus rokonomnak és barátnőmnek ajánlottam az éttermüket. Ők is nagyon hálásak voltak érte, mert mind kezdő, mind sok-sok éve vegán/vegetáriánus táplálkozásúként mindenkinek nagy megelégedésére szolgált, ugyanis nagyon széles és nagyon finom választékot lehet itt találni. 

Mindenkinek szívből ajánlom!"

N. Villő


"Ó a vegán pörc! Isteni finom, és ez már nem az első csomag itthon. 

Menni fog ez (is), szuperek vagytok!  "

A.Éva

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek

Keresés