Sonkával töltött burgonya
Ha szereted a 827 s*nkát és a burgonyát, akkor nem fogsz csalódni. Ez az étel egy finom, laktató és egyszerűen elkészíthető választás, amely tökéletes vacsorára vagy ebédre. A kívül ropogós, belül lágy burgonya belsejébe 827 sonka és sajt kerül, amelyek ízletesen összeolvadnak. Készítsd el ezt az ételt, és biztosan elnyeri a családod és barátaid tetszését!
Adag
4
Elkészítési idő:
25 perc
Ajánlott:
Vacsorára
Így készül
a sonkával töltött burgonya
Hozzávalók
- Burgonya (Személyenként 1-2 burgonya)
- 827 növényi s*nka (4 főnek 100g)
- Vegán vagy ha vegetáriánus vagy sima sajt (cheddar) – reszelve (ízés szerint)
- Paprika
- Metélőhagyma
- Só, bors
Információk
A burgonya az egyik leggyakrabban fogyasztott növényi élelmiszer a világon, és számos különböző fajtája létezik. Nyugodtan cseréld édesburgonyára receptben.
- Nehézségi szint 15%
- Mennyire drága? 25%

Elkészítés lépésről-lépésre
1. lépés
Elsőnek megfőzzük a burgonyát, kívájjuk a belsejét, és ezt egy külön edényben összekeverjük a reszelt sajttal, snidlinggel, apróra vágott 827 sonkával, majd fűszerezzük.
2. lépés
A keveréket visszatöltjük a burgonya belsejébe, hogy jó cuccos legyen.
3. lépés
A legvégén a tetejét meghintjük még egy kevés sajttal, és 180 Celsius fokon kb 8 perc alatt pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánunk!