Barion Pixel

Sonkával töltött burgonya

Ha szereted a 827 s*nkát és a burgonyát, akkor nem fogsz csalódni. Ez az étel egy finom, laktató és egyszerűen elkészíthető választás, amely tökéletes vacsorára vagy ebédre. A kívül ropogós, belül lágy burgonya belsejébe 827 sonka és sajt kerül, amelyek ízletesen összeolvadnak. Készítsd el ezt az ételt, és biztosan elnyeri a családod és barátaid tetszését!

Adag

4

Elkészítési idő:

25 perc

Ajánlott:

Vacsorára

Így készül

a sonkával töltött burgonya

Hozzávalók

  • Burgonya (Személyenként 1-2 burgonya)
  • 827 növényi s*nka (4 főnek 100g)
  • Vegán vagy ha vegetáriánus vagy sima sajt (cheddar) – reszelve (ízés szerint)
  • Paprika
  • Metélőhagyma
  • Só, bors 

Információk

A burgonya az egyik leggyakrabban fogyasztott növényi élelmiszer a világon, és számos különböző fajtája létezik. Nyugodtan cseréld édesburgonyára receptben.

  • Nehézségi szint 15% 15%
  • Mennyire drága? 25% 25%

Elkészítés lépésről-lépésre

1. lépés

Elsőnek megfőzzük a burgonyát, kívájjuk  a belsejét, és ezt egy külön edényben összekeverjük a reszelt sajttal, snidlinggel, apróra vágott 827 sonkával, majd fűszerezzük. 

2. lépés

A keveréket visszatöltjük a burgonya belsejébe, hogy jó cuccos legyen.

3. lépés

A legvégén a tetejét meghintjük még egy kevés sajttal, és 180 Celsius fokon kb 8 perc alatt pirosra sütjük.

Jó étvágyat kívánunk!

További receptek

Pásztor pite

Vegán Lasagne

Tavaszi wrap

0
    0
    Az Ön kosara
    A kosara üresVissza a boltba