Fokhagymás tépett pecsenyés taco
Rém egyszerű Mexikói étel, amelyet vegánként is fogyaszthatod. Gyors vacsi egy hosszú nap után, ami garantáltan elvarázsol. A taco-ban a legszebb, hogy renegetg verzióban elkészíthetjük, ne félj ezeket kipróbálni!
Adag
2
Elkészítési idő:
20 perc
Ajánlott:
Vacsora
Így készül
a fokhagymás tépett pecsenyés taco
Hozzávalók
- Egy doboz előre elkészített Taco
- Taco fűszerkeverék
- 100g 827 növényi tépett fokhagymás pecsenye
- 2 evőkanál vegán joghurt
- Menta
- Fél uborka,
- 1 avokádo és fél lime
Információk
Finomat, gyorsan, persze könnyen variálható, így drágábban vagy olcsóbban is elkészíthető.
- Nehézségi szint 15%
- Mennyire drága? 60%
Elkészítés lépésről-lépésre
1. lépés
Megpirítjuk a 827 növényi pecsenyét egy serpenyőben kevés olajon vagy zsíron.
2. lépés
Ezután a vegán vagy sima joghurtot a mentával összekeverjük és a pecsenyére rakjuk.
3. lépés
Azután az uborkát bele szeleteljük, az avokádót sóval, borsal ízestve helyezzük a tacoba és a végén még egy kis mentás joghurtal hintjük.
4. lépés
A végén egy lime-ot facsarunk a tacoinkra és készen is vagyunk.