Barion Pixel

Fokhagymás tépett pecsenyés taco

Rém egyszerű Mexikói étel, amelyet vegánként is fogyaszthatod. Gyors vacsi egy hosszú nap után, ami garantáltan elvarázsol. A taco-ban a legszebb, hogy renegetg verzióban elkészíthetjük, ne félj ezeket kipróbálni!

Adag

2

Elkészítési idő:

20 perc

Ajánlott:

Vacsora

Így készül

a fokhagymás tépett pecsenyés taco

Hozzávalók

  • Egy doboz előre elkészített Taco
  • Taco fűszerkeverék
  • 100g 827 növényi tépett fokhagymás pecsenye
  • 2 evőkanál vegán joghurt
  • Menta
  • Fél uborka,
  • 1 avokádo és fél lime

Információk

Finomat, gyorsan, persze könnyen variálható, így drágábban vagy olcsóbban is elkészíthető.

  • Nehézségi szint 15% 15%
  • Mennyire drága? 60% 60%

Elkészítés lépésről-lépésre

1. lépés

Megpirítjuk a 827 növényi pecsenyét egy serpenyőben kevés olajon vagy zsíron.

2. lépés

Ezután a vegán vagy sima joghurtot a mentával összekeverjük és a pecsenyére rakjuk.

3. lépés

Azután az uborkát bele szeleteljük, az avokádót sóval, borsal ízestve helyezzük a tacoba és a végén még egy kis mentás joghurtal hintjük.

4. lépés

A végén egy lime-ot facsarunk a tacoinkra és készen is vagyunk.

További receptek

Vegán s*nkás hamburger

Vegán Lasagne

Vegán tépett szendvics

0
    0
    Az Ön kosara
    A kosara üresVissza a boltba