Barion Pixel

Csiperke krémleves pörcel

Könnyed krémlevesre vágysz? Akkor itt jó helyen vagy, ez a finom és nagyon krémes csiperke leves könnyen elkészíthető és nagyon finom a ropogós szója pörcel, ami plusz fehérjét ad a levesednek.

Adag

4

Elkészítési idő:

45 perc

Ajánlott:

Ebédre

Így készül

csiperke krémleves pörcel

Hozzávalók

  • 5db nagy csiperke gomba
  • 1db fehérrépa
  • 1db kisebb hagyma
  • 1 cikk fokhagyma, só és bors
  • Szerecsendió
  • 20g 827 szója pörc.

Információk

A pörcel lesz igazán ízes és kiadós ez a krémleves.

  • Nehézségi szint 35% 35%
  • Mennyire drága? 20% 20%

Elkészítés lépésről-lépésre

1. lépés

Egy fazékban megpirítjuk az összes feldarabolt zöldséget kevés zsiradékon.

2. lépés

Amikor szépen megpirultak, felöntjük kb 2 liter vízzel, főzzük kb 30 percig.

3. lépés

Miután puhák a zöldségek, botmixerrel szép krémesre dolgozzuk, sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük szerecsendióval.

4. lépés

Tálaláskor a tetejére apróra vágott vöröshagymát ás 827 pörcöt aprítok, és azzal szórom meg.

További receptek

Tikka masala

Vegán Lasagne

Pásztor pite

0
    0
    Az Ön kosara
    A kosara üresVissza a boltba