Csiperke krémleves pörcel
Könnyed krémlevesre vágysz? Akkor itt jó helyen vagy, ez a finom és nagyon krémes csiperke leves könnyen elkészíthető és nagyon finom a ropogós szója pörcel, ami plusz fehérjét ad a levesednek.
Adag
4
Elkészítési idő:
45 perc
Ajánlott:
Ebédre
Így készül
csiperke krémleves pörcel
Hozzávalók
- 5db nagy csiperke gomba
- 1db fehérrépa
- 1db kisebb hagyma
- 1 cikk fokhagyma, só és bors
- Szerecsendió
- 20g 827 szója pörc.
Információk
A pörcel lesz igazán ízes és kiadós ez a krémleves.
- Nehézségi szint 35%
- Mennyire drága? 20%

Elkészítés lépésről-lépésre
1. lépés
Egy fazékban megpirítjuk az összes feldarabolt zöldséget kevés zsiradékon.
2. lépés
Amikor szépen megpirultak, felöntjük kb 2 liter vízzel, főzzük kb 30 percig.
3. lépés
Miután puhák a zöldségek, botmixerrel szép krémesre dolgozzuk, sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük szerecsendióval.
4. lépés
Tálaláskor a tetejére apróra vágott vöröshagymát ás 827 pörcöt aprítok, és azzal szórom meg.