Barion Pixel

“Érdekesség”: ma 11 órától lesz egy tárgyalás abban az ügyben, aminek keretében a NÉBIH (Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal) beperelte a 827Kitchen-t, amiért “vegán sonka” néven árulja az általam többször kóstolt és igazán nagyszerű vegán sonkát. Ez nyilván nem sonka igazából, hanem egy növényi alapú termék, de tényleg szuper finom, amihez nem kell levágni egy állatot sem.
Az a NÉBIH problémája, hogy megtéveszti a név a vásárlókat. Szerintem gáz, hogy erre van ideje, energiája és pénze a NÉBIH-nek, amikor amúgy, ennél 1000x nagyobb problémák is vannak itthon élelmiszer témában. Nem látom életszerűnek, hogy valaki ténylegesen sonkának nézné ezt a terméket. Már bocsánat, de ahhoz nagyon hülyének kellene lenni.
Mindenkinek jobb lenne, ha több ilyen termék lenne. Értem ezt egyrészt úgy, hogy olyan gondosan előállítva, mint ahogyan ez a vegán sonka készül, másrészt úgy, hogy kevesebb húst lehetne így fogyasztani.
Amúgy nem vagyok vegán, csak bosszant, hogy ilyen ügyek vannak, más ügyek viszont nincsenek, mert ott valószínűleg nagyobb a gazdasági ereje bizonyos cégeknek. Már bocsánat (ismét), de a sz*rt nyugodtan ehetjük tömegével, azzal nincs baja a NÉBIH-nek.
Hajrá 827Kitchen!

0
    0
    Az Ön kosara
    A kosara üresVissza a boltba